Popis
Lyofilizace je proces, při kterém jsou jahody prudce zmraženy, a následně je zmražená voda uvnitř ovoce vypařena. Ovoce si díky tomuto speciálnímu postupu udržuje vlastnosti své čerstvé podoby a to bez jakýchkoliv přidaných látek. Zůstává jeho objem, barva, textura a chuť i maximální obsah vitaminů a minerálů, které by byly při sušení tepelnou cestou zničeny. Navíc je úžasně křupavé!
Bez barviv a konzervantů. K lyofilizaci jsou vždy vybírány zdravé vyzrálé čerstvé plody.
Věděli jste, že k výrobě 100g lyofilizovaného ovoce je zapotřebí použít asi 1kg čerstvého ovoce? Proto tedy mlsejte s rozumem, i malé množství lyofilizovaného ovoce může výživově nahradit větší množství čerstvého ovoce.
SUŠENÉ OVOCE
Složení: plátky jahod 100 %
Nejsou dochucovány ani doslazovány. Můžete je konzumovat přímo nebo použít do jogurtů, ranních kaší nebo müsli. Pokud mrazem sušené ovoce namočíte do vody, můžete je přidávat do různých receptů namísto čerstvého ovoce, což jistě ocení i cukrářky. Prostě všude tam, kde čerstvé ovoce.
Skladujte v suchu a chladu v těsně uzavřeném obalu. Ukládejte mimo dosah malých dětí.
Země původu: mimo EU
Hmotnost: 40g
Distributor: KAUMY s.r.o., Jerlochovice 156, 742 45 Fulnek
Hmotnost | 0.1 kg |
Bezlepkové | Ano |
Vegan | Ano |
Vegetarian | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.