Popis
Tento kečup je vyroben ze zralých čerstvých na italském slunci do červena uzrálých rajčat odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěných tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství. Tato rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována. Kečup neobsahuje žádná zahušťovadla (např. škrob). Na jednu láhev se spotřebuje přes kilogram čerstvých rajčat a kečup má díky tomu výraznou chuť rajských jablíček. Neobsahuje samozřejmě žádné konzervanty a je slazen přírodním třtinovým cukrem.
OBJEM: 450 ml
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: rajský protlak* 78 %, přírodní třtinový cukr* 10 %, lihový ocet*, mořská sůl, cibule*, koření (zázvor*, hřebíček*, kurkuma*, muškátový květ*). Suroviny označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 408 kJ/96 kcal |
---|---|
Tuky | 0,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 20 g |
z toho cukry | 17 g |
Vláknina | 2,1 g |
Bílkoviny | 2,7 g |
Sůl | 2,0 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Kečup. Pasterováno. Po otevření skladujte v ledničce.
IT-BIO-007
Zemědělská produkce EU/mimo EU
Distributor: bio nebio s.r.o., Průmyslová zóna 103, 267 51 Bavoryně
Hmotnost | 0.75 kg |
Bezlepkové | Ano |
BIO | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.