Popis
Oříškový krém vyrobený z lískových oříšků a kešu je naprosto jedinečný. Jemná konzistence s kousky bezlepkových sušenek a výrazná chuť potěší každého milovníka čokolády.
Oříškový krém Brownie vás potěší velmi intenzivní čokoládovou chutí. Jemné máslo je tvořeno výtečnou kombinací lískových a kešu oříšků, kvalitní mléčnou a hořkou čokoládou a v neposlední řadě křupavými kousky sušenek. Pro extra výraznou chuť ještě doplněno kakaem a lehce doslazeno kokosovým cukrem.
Grizly tip: Ořechový krém Brownie se hodí do ranní kaše, na pečivo, lívance nebo jen tak na lžičku.
- Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody
- Složení: Pražená blanšírovaná jádra lískových ořechů 27,3 %, kešu pražené 22,7 %, mléčná čokoláda 9,25 % (cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, kakaová hmota, odstředěné sušené mléko, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), hořká čokoláda 9,25 % (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), sušené odtučněné mléko, bezlepkové kakaové kousky sušenek 9 % (cukr, rostlinné oleje a tuky [rafinovaný kokos, slunečnice, slunečnice s vysokým obsahem kyselina olejové, kakao], rýžová mouka, sušené odstředěné mléko, alkalizovaný kakaový prášek, UHT plnotučné mléko, glukózový sirup, přírodní olivový extrakt), kakaový prášek bio, kokosový cukr 4,5 %, ghí (bezvodý máselný tuk 99,5 %).
- Může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů a vajec.
- Země původu: Česká republika
- Skladování: Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte do 4 měsíců.
- Balení: Skleněná dóza se šroubovacím víčkem.
- Před konzumací doporučujeme promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem.
Výživové údaje na 100 g: | |
---|---|
Energetická hodnota: | 2462 kJ / 588 kcal |
Tuky: | 47,9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 14,8 g |
Sacharidy: | 28,7 g |
z toho cukry: | 16,9 g |
Bílkoviny: | 14,6 g |
Sůl: | 0,2 g |
Výrobce: Calbuco s.r.o., Varšavská 715/36, Praha 2, 120 00
Hmotnost | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář