Čekankové slazení pro děti 1,2 kg

Neohodnoceno
 

Čekankové slazení vhodné i pro děti je sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny

Dostupnost Skladem (4 ks)
Měrná cena 207,50 Kč / 1 kg
249 Kč
   
Kód produktu 8045JP19175
Značka 4Slim
Kategorie Vaření a pečení
 

Čekankové slazení vhodné i pro děti je sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a glykemickým indexem menším než 5. Čekankové slazení obsahuje jen 5% sacharidů, což je 10-15x méně než obsahuje agávový sirup a javorový sirup. Sladidlo lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Je vhodné i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.

A je tady ještě jedna zcela unikátní vlastnost. Slazení je schopno částečně nahradit i pokrmový tuk! Obsahuje až o 95 % méně cukru a 45 % méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, javorový sirup, agávový sirup,…), proto je velmi vhodné pro použití při redukční dietě. Pokrmy připravené s použitím čekankového slazení vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s potravinami obsahujícími cukr. Sladivost produktu je 40 % sladivosti medu, při náhradě tuku v potravinách nahrazuje 1g čekankového slazení zhruba 4 g tuku.

Bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez přídavků cukrů, bez soli, bez alergenů, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou, pro vegetariány i vegany. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky.

Složení: extrakt z kořene čekanky (min. 99,95%), karamel 0,05%. Doporučené dávkování 5-10g denně. Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky. Vhodné pro děti od 3 let.
Obsah: 1,2 kg
Vyrobeno v: České republice

 

Distributor: KAUMY s.r.o., Jerlochovice 156, 742 45 Fulnek

 

Hmotnost 1.2 kg
Bezlepkové Ano
Vegan Ano
Vegetarian Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: