Popis
Ciabatta je italský bílý chléb, který se připravuje z mouky, droždí a olivového oleje. Existuje však celá řada obměn a variací, jež vznikají přidáním nejrůznějších dalších surovin. Je to jedna ze základních příloh italské kuchyně. Chutná nejlépe ještě teplá, namočená v olivovém oleji a balsamiku nebo jen tak potřená máslem. Drobné rozpečené krajíčky ciabatty jsou známé jako panini.
PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÁ POTRAVINA. Vhodná pro bezlepkovou, bezlaktózovou dietu, při nesnášenlivosti vajíček a alergii na bezlepkový pšeničný škrob.
Složení:
kukuřičný škrob, voda, kysané těsto 12% (rýžová mouka, voda), kukuřičná mouka, rýžová mouka, rostlinná vláknina (psyllium),
zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza; kvasnice, sójový protein, slunečnicový olej, extra panenský olivový olej 0,9 %, sůl, kyseliny: kyselina citronová, kyselina vinná.
bez lepku = obsah gluténu < 20mg/kg
bez mléka
bez laktózy
bez vejce
obsahuje sóju
může obsahovat stopy lupiny
Nutriční hodnota ve 100 g produktu:
energetická hodnota
|
969 kJ /230 kcal |
tuky
|
3,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny
|
0,6 g
|
sacharidy
|
42 g
|
z toho cukry
|
3,9 g
|
vláknina
|
6,8 g
|
bílkoviny
|
4,6 g
|
sůl
|
1,2 g
|
Další informace:
Hmotnost: 200 g
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Hmotnost | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.