Popis
Jedinečný výrobek nabízí optimální poměr prvotřídního bramborového a kukuřičného škrobu na přípravu jídel z masa. Ideální na přípravu specialit asijské a orientální kuchyně.
Díky důkladnému výběru kvalitních surovin a pečlivé kontrole našeho výrobního procesu garantujeme kvalitní jemný Škrob pro pokrmy z masa vhodný i pro vegany.
Škrob pro pokrmy z masa doporučujeme použít i na zahuštění pikantních polévek, na přípravu bezlepkových marinád a těstíček pro masitá a nemasitá jídla.
Inspirativní recepty s fotografií a tipy na použití najdete na každém škrobu Dr. Oetker.
bramborový škrob, kukuřičný škrob.
* % = % denní hodnoty
na 100 g
|
|
---|---|
Energetická hodnota
|
1379 kJ
324 kcal |
Tuky
|
0,1 g
|
Nasycené tuky
|
0 g
|
Sacharidy
|
81 g
|
Cukr
|
0 g
|
Bílkoviny
|
0,2 g
|
Sůl
|
0,02 g
|
Výrobce: Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno
Země původu: ČR
Hmotnost | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář