Popis
Jemný bramborový škrob bezlepkový. Tradiční kvalita Dr. Oetker. Ideální také na přípravu asijské kuchyně.
Prvotřídní jemný bramborový škrob Dr. Oetker Solamyl.
Tradiční kvalita, univerzální použití.
Na zjemnění těst, zahuštění omáček, přípravu náplní a dezertů i pro asijskou kuchyni.
Díky důkladnému výběru kvalitních surovin a pečlivé kontrole našeho výrobního procesu Vám garantujeme kvalitní jemný bramborový škrob Solamyl jako bezlepkový a vhodný pro vegany.
Originál je jen jeden.
Tip: Na zjemnění piškotového těsta nahraďte 1/3 hmotnosti mouky bramborovým škrobem Solamyl a uvidíte, jak krásně nadýchané těsto se Vám podaří.
Další tipy a recepty najdete na obale.
Složení: bramborový škrob.
PRŮMĚRNÉ NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100 G
-
na 100 gEnergetická hodnota1348 kJ
317 kcalTuky0,1 gNasycené tuky0 gSacharidy79 gCukr0 gBílkoviny0,1 gSůl0,01 g
Obsah: 200g
Výrobce: Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno
Země původu: ČR
Podobné produkty
Hmotnost | 0.2 kg |
Bezlepkové | Ano |
BIO | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.