Popis
Popis
Miso pasta je tradiční dochucovadlo japonské kuchyně. Tato fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů a rýže je vhodná do polévek, omáček, marinád, těstovin apod. Jedná se o jemně slané koření. Miso pasta neobsahuje žádné umělé přísady ani barviva.
Složení
Rýže natural BIO (37,8%), SÓJOVÉ boby BIO (35,1%), pitná voda, mořská sůl, KOJI.
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 702kJ/207kcal |
Tuky | 6,30g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,97g |
Sacharidy | 11,60g |
z toho cukry | 10,90g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 12,10g |
Sůl | 12,75g |
Země původu: Japonsko
Výroba, balení a distribuce: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, 586 01 Jihlava
Hmotnost | 0.5 kg |
Počet v balení | 30 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář