Mixit Čokoládové nadělení 450 g

Neohodnoceno
 

Nadělujeme pořádnou porci čokoládového mlsání! Pod vrstvou mléčné, hořké nebo bílé čokolády křupnou vynikající vlašské ořechy ve skořici, náramně osvěžující černý rybíz, pražená kávová zrna či lískové oříšky. 

Dostupnost Doba dodání 7 - 14 dnů
Měrná cena 531,10 Kč / 1 kg
239 Kč
   
Kód produktu 19466
Značka Mixit
Kategorie Mlsání a svačinky
 

Nadělujeme pořádnou porci čokoládového mlsání! Pod vrstvou mléčné, hořké nebo bílé čokolády křupnou vynikající vlašské ořechy ve skořici, náramně osvěžující černý rybíz, pražená kávová zrna či lískové oříšky. 

P.S.: A jde to i bez palmáče! 

Složení: vlašské ořechy v hořké čokoládě a skořici (20 %), pražené mandle v mléčné čokoládě (20 %), černý rybíz v mléčné čokoládě (18 %), aronie v bílé čokoládě (18 %), lískové oříšky v mléčné čokoládě (14 %), kávová zrna v hořké čokoládě (10 %) (mléčná čokoláda 41 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny, přírodní vanilkové aroma), hořká čokoláda 24 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), bílá čokoláda 12 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená smetana, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), proslazená aronie 5,8 % (cukr, aronie, dextróza, regulátor kyselosti: kyselina citronová), jádra vlašských ořechů 4,2 %, pražená jádra lískových ořechů 4,1 %, jádra mandlí pražená 4 %, lyofilizovaný černý rybíz 2,5 %, pražená kávová zrna 1,4 %, mletá skořice 0,8 %, lešticí látka: arabská guma; cukr, med). V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 30 %, v hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 49 %.

Může obsahovat stopy lepku, jiných skořápkových plodů, arašídů, sóji a sezamu. Může obsahovat části skořápek.

Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 2267.0 kJ / 541 kcal Tuky 35 g
z toho nasycené mastné kyseliny 16 g Sacharidy 49 g
z toho cukry 45 g Vláknina 4.8 g
Bílkoviny 6.9 g Sůl 0.12 g

 

Výrobce: Mixit s.r.o., U Dubu 53, 147 00 Praha 4 - Braník

Hmotnost 0.45 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: