Popis
Popis
Mouka je vhodná pouze pro tepelné zpracování. Je velmi všestranná:
příprava slaných i sladkých těst – bezlepkovému pečivu dodává vláčnost
na zahušťování, výrobu omáček, bešamelu a na výrobu tradičních asijských pokrmů. Lepivost způsobuje vysoký obsah škrobu obsažený v zrnech – proto mouka z bílé lepivé rýže má skvělé zahušťovací a pojivové vlastnosti a v bezlepkovém pečivu dobře nahradí chybějící lepek. Můžete jí použít až 25 % z celkového množství mouky v receptu.
Složení
bílá lepivá zlomková rýže 100%
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 1550kJ/365kcal |
Tuky | 1,00g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,40g |
Sacharidy | 81,00g |
z toho cukry | 0g |
Vláknina | 0g |
Bílkoviny | 8,00g |
Sůl | 0g |
Země původu Belgie
Balení a distribuce: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, 586 01 Jihlava
Hmotnost | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář