Popis
Směs na celozrnné pečivo je vyvážená směs vybraných ingrediencí s nízkým obsahem cukru, obohacena o pohankovou mouku a rýžové otruby. Bez lepku.
Obsahuje výživově cennou pohankovou mouku a rýžové otruby. Moučná směs stačí na upečení dvou středních chlebů či přiměřeného množství kusů menšího pečiva. Stačí přidat vodu, droždí, sůl a trochu oleje. Díky snadné přípravě máte voňavé pečivo brzy na stole.
Výhody produktu
- neobsahuje lepek
- neobsahuje pšeničný škrob, mléko a vejce
- vhodná pro celiaky a vegany
- obohacena o pohankovou mouku a rýžové otruby
- snadná příprava a rychlé upečení
Složení produktu
- Kukuřičný škrob, rýžová mouka, celozrnná pohanková mouka 10,5%, tapioka škrob, cukr, rýžové otruby 3%, vláknina psyllium, sůl, zahušťovadla: guarová guma, hydroxypropylmethyl celulóza; výtažek z kvasnic. Může obsahovat stopy hořčice a sóji.
- Výživové údaje ve 100 g výrobku: Energetická hodnota 342 Kcal / 1451 Kj, tuky 1,0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g), sacharidy 78 g (z toho cukry 4,5 g), vláknina 4,5 g, bílkoviny 2,9 g, sůl 1,5 g.
Doporučené použití
Rozpusťte droždí ve vlažné vodě. Nasypte mouku do mísy a pomalu vmíchejte rozpuštěné droždí. Přidejte olej a sůl a důkladně promíchejte, dokud nezískáte homogenní těsto. Vytvarujte do tvaru koule a nechte vykynout po dobu 1,5 hodiny při pokojové teplotě. Vezměte těsto, na ruku si dejte trochu mouky a vytvarujte těsto do tvaru bochníku. Umístěte chleba na pečicí papír na plech a nechte kynout dalších 20 minut. Pečte v předehřáté troubě na 180-200 °C po dobu 30-40 minut. Po vyjmutí z trouby nechte chleba před podáváním vychladnout.
Země původu: Itálie
VÝROBCE
Nt Food S.P.A.
Via della Galeotta n. 6/C
Località Tei - 55011 Altopascio (LU)
Italy
DISTRIBUTOR
Tenesito s.r.o.
Plzeňská 157/98,
150 02 Praha 5
Hmotnost | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.