Popis
Pohanková krupice je nejhruběji namleté pohankové zrnko. Pohanka pro výrobu pohankové krupice je loupaná mechanicky. Toto zpracování je šetrné a vede k zachování výživových hodnot pohanky. Pohanka je přirozeně bezlepková potravina, která je rovněž lehce stravitelná. Pohanková krupice a využití v kuchyni: Pohanková krupice zcela nahradí hrubou mouku pšeničnou nebo klasickou krupičku. Celiaci jej mohou použít k přípravě dětských kaší, těsta do halušek, knedliků, lívanců, moučníků a jiných.
Složení
Pohanková krupice
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 1470kJ/360kcal |
Tuky | 1,80g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,62g |
Sacharidy | 73,80g |
z toho cukry | 0,80g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 7,40g |
Sůl | 0,01g |
Obsah: 400 g
Výrobce: Pohankový mlýn Šmajstrla s.r.o., Kopaná 806, 744 01, Frenštát pod Radhoštěm
Země původu: Česká republika
Hmotnost | 0.4 kg |
Bezlepkové | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář