Popis
Italská rajčata sušená na slunci konzumujte samotná, do salátu, do těstovin, do rizota, na pizzu, do pomazánek, na dochucení pokrmů při vaření.
Vynikající předkrm získáme tak, že sušená rajčata vložíme do hrnce s vodou a trochou octa, přivedeme k varu a 1 minutu povaříme. Vyndáme je na utěrku, osušíme a necháme pár hodin na slunci. Pak je vložíme do sklenice s olejem, česnekem, feferonkou, oregánem a druhý den již servírujeme.
Složení
Sušená rajčata, mořská sůl.
Návod k použití
Před použitím důkladně opláchněte vodou.
Skladování
Uchovejte v chladu a suchu, chraňte před přímým světlem a teplem. Výrobek podléhá přirozenému úbytku na váze (vysychání).
Země původu
Itálie
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 968 kJ/232 kcal |
Tuky | 0,7g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,08g |
Sacharidy | 48,44g |
z toho cukry | 32,95g |
Vláknina | 3,2g |
Bílkoviny | 6,62g |
Sůl | 2,23g |
Země původu
Itálie
Výrobce: Borghini
Distributor: CANO CZ s.r.o., V Ráji 262, 530 02 Pardubice
Hmotnost | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.