Popis
Sypká směs bez lepku univerzální je vhodná i na bramborové těsto a palačinky.
PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÁ POTRAVINA. Vhodný pro bezlepkovou, bezlaktózovou dietu, při nesnášenlivosti vajíček a alergii na bezlepkový pšeničný škrob.
Složení:
kukuřičný škrob, rýžová mouka, kukuřičná mouka, zahušťovadlo: guma guar; dextróza.
bez lepku = obsah gluténu < 20mg/kg
bez mléka
bez laktózy
bez vejce
může obsahovat stopy sóji
Nutriční hodnota ve 100 g produktu:
energetická hodnota |
1511 kJ /356 kcal |
tuky |
0,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny |
0,2 g |
sacharidy |
85 g |
z toho cukry |
1,5 g |
vláknina |
2,1 g |
bílkoviny |
1,5 g |
sůl |
0,02 g |
Další informace:
Hmotnost netto: 1000 g
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Vyrobeno v Rakousku pro Dr. Schär AG/SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/Postal
Distributor: PuraVita s.r.o., V Zatáčce 62/2, Ostrava-Lhotka, 725 28
Příprava: Bramborové noky
Suroviny: 150g mouky Schär Mehl Farine, 200g moučných brambor, 1 vejce, špetka soli.
Postup: Brambory uvaříme a ještě horké prolisujeme. Přidáme mouku „Mehl Farine“ (množství se liší podle toho, kolik tekutiny pojmou brambory), vejce a sůl a zpracujeme v hladké jemné těsto. Tvarujeme válečky, ze kterých odkrajujeme asi 2 cm dlouhé kousky. Noky lehce zmáčkneme vidličkou a dovaříme po částech v dostatečném množství slané vody. Jakmile vyplavu na hladinu, vyjmeme je sběračkou z hrnce. Podáváme s libovolnou omáčkou, nebo jako přílohu.
Hmotnost | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.