Popis
Křupavé, výživné a voňavé, to je naše mango. Díky sušení mrazem neboli lyofilizaci si ovoce uchovává původní vlastnosti, jako je chuť, vůně, barva a živiny. Neztrácejí se ani vitamíny a minerální látky. Jedná se tak o 100 % přírodní produkt bez přidaných cukrů.
Lyofilizace neboli sušení mrazem je inovativnější a efektivnější způsob sušení oproti klasickému. Tato metoda má tři fáze, nejprve jsou suroviny hloubkově zmrazeny při teplotách -50 °C až -100 °C a následně se ve dvou krocích suší pod nízkým tlakem. Díky tomuto procesu si suroviny uchovávají tvar, chuť, barvu, vitamíny a minerální látky. Lyofilizace se nevyužívá pouze v potravinářství, ale i ve farmacii, kosmetice, archeologii a dalších odvětvích. Mimo ovoce lze mrazem usušit i zeleninu, houby, maso, mléko, bylinky nebo květiny.
Mango si můžete dopřát jen tak samostatně nebo ho zapracujte do ovesných kaší, smoothie, granol či müsli. Lze využít i při pečení a zdobení různých dezertů. Ochutíte si s ním i vodu.
Složení:
Mango plátky lyofilizované 100%.
Výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota: 393 kcal / 1640 kJ
Tuky 1 g
Z toho nasycené 0 g
Sacharidy 84 g
Z toho cukry 78 g
Bílkoviny 5 g
Vláknina 0 g
Sůl 0 g
Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech
Velikost balení: 25 g, 110 g
Výrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02
Vyrobeno: Česká republika
Hmotnost | 0.03 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.