› Prodávané značky › Natural Jihlava
« 1 ... 21 22 23 24 25 ... 28 »
Stránka 23 z 28 - 333 položek celkem
Směs na přípravu vynikajícího makovníku odladěná ve spolupráci s Radkou Vrzalovou, autorkou Radčiných kuchařek bez lepku.
Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makrony.
Instantní kávovinový nápoj. Není vhodné pro celiaky.
Datlový sirup se hodí na studenou i teplou kuchyni. Nechte jej vyniknout nejlépe s neutrálními pokrmy, jako je tofu krém, bílý jogurt, tvaroh. Hodí se na ovesnou nebo jinou snídaňovou kaši, palačinky, ale i na doslazení obilné kávy.
Ovocná pochoutka bez přidaného cukru.
Datlová pasta je ideální přírodní sladidlo.
Nastavení